Over WHK Infra

Na het afronden van mijn opleiding HTS civiele techniek aan Windesheim in Zwolle heb ik in de periode 1996-2012 voor verschillende aannemers en overheden gewerkt. Hierbij heb ik ruime ervaring opgedaan aan zowel de aannemers- als de opdrachtgevers kant van de civiele techniek.

In 2012 tijd vond ik het tijd om voor mezelf te beginnen onder de naam WHK Infra.

Ik houd mij voornamelijk bezig met het voorbereiden en begeleiden van de uitvoering van infra projecten.

Door mijn uitgebreide netwerk kan ik tevens al uw tekenwerk en RAW-bestekken verzorgen.

Tevens beschik ik over GPS-meetapparatuur voor het inmeten en uitzetten van werken.

U kunt mij op projectbasis inhuren als projectmedewerker, projectleider of toezichthouder.

Op deze website ziet u een impressie van de recent door mij begeleide uitvoering van projecten.